Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΣΔΟΕ για τον 1ο Εορδαικό Αγώνα Δρόμου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΔΡΟΜΕΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.(ΣΔΟΕ)

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία ο 1ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος δρόμος, ο λαϊκός αγώνας 8 χλμ και ο σχολικός αγώνας 2 χλμ με την συμμετοχή 250 αθλητών συνολικά απ΄όλη την Ελλάδα στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Εορδαίας. Η διοργανώση ήταν πολύ απαιτητική λόγω του ότι α)έπρεπε συγχρόνως να οργανωθούν τρεις αγώνες, β)του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων και γ) της μεγάλης απόστασης που έπρεπε να καλυφθεί.

Παρόλα αυτά η διοργάνωση κατά γενική ομολογία ήταν άρτια και πρόσφερε στην πόλη μας ένα πρωτόγνωρο γι΄αυτήν αθλητικό γεγονός που ελπίζουμε να γίνει θεσμός.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

• Τον Δήμο Εορδαίας, τη Δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου και ιδιαίτερα τους αντιδημάρχους Ασπράγκαθο Ιωάννη & Μπίγγα Στέφανο που εργάστηκαν προσωπικά για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς επίσης την ΚΕΔΕ και τους υπαλλήλους του Δήμου Εορδαίας της Αντιδημαρχίας Παιδείας- Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής.

• Την Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολ/δας (ΕΔΟΠ), τους προσκόπους, το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Πτολ/δας (ΜΟΠ), τους ποδηλάτες, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους προέδρους και τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων από τις οποίες πέρασε ο αγώνας.

• Την Τροχαία Πτολ/δας, τη Δημοτική Αστυνομία,τα ΚΤΕΛ αστικών λεωφορείων,τα τοπικά ΜΜΕ και τον ΑΗΣ Καρδιάς για το ασθενοφόρο που μας παρείχε

• Όλους τους χορηγούς, που παρά τους δύσκολους καιρούς, στήριξαν τον αγώνα μας και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή, η κατά γενική ομολογία, επιτυχής διοργάνωση.

• Τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Εορδαίας καθώς και τους εθελοντές, φίλους & συγγενείς των μελών μας, οι οποίοι εργάστηκαν πυρετωδώς για την οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα αυτού.

• Όλους εσάς, που ήρθατε από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να συμμετάσχετε στον αγώνα και κυρίως τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον της πόλης μας “και του συλλόγου μας “ ελπίζουμε.

Τέλος ο σκοπός του συλλόγου μας είναι ένας. Η εμπέδωση της αθλητικής κουλτούρας στην πόλη μας και η συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας ανεξαρτήτου ηλικίας στις αθλητικές δραστηριότητες. Για τους μικρούς είναι χαρά, για τους μεγάλους είναι υγεία. Σας ευχαριστούμε όλους.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.


Με τιμή το Δ.Σ του συλλόγου (ΣΔΟΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου