Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



7ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», και αγώνας των 6 χιλιομέτρων - Ο τρόπος παραλαβής των αριθμών και των αναμνηστικών για τους αθλητές του ΣΔΟ Εορδαίας .

Κατόπιν συνεννόησης με τη διοργάνωση, το κουτί με τους 49 αριθμούς και τα μπλουζάκια των αθλητών του Συλλόγου μας για τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ θα παραδωθεί το Σάββατο στους ΤΣΑΚΙΡΗ Κωνσταντίνο- ΜΠΑΛΤΖΗ Πέτρο.

Οι παραπάνω αθλητές θα βρίσκονται τη Κυριακή μία ώρα πριν την εκκίνηση στη Καλαμπάκα, ενώ θα είμαστε και σε επικοινωνία μαζί τους για να βρεθούμε εύκολα.

Έτσι μην απευθυνθείτε τη Κυριακή στη διοργάνωση για να παραλάβετε το υλικό, αλλά στο Κώστα και τον Πέτρο που θα έχουν το πακέτο σας. Εκτός από αυτούς, μπορείτε να απευθυνθείτε και στον Αθανάσιο ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ που θα βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί τους.

Αν παρ'όλα αυτά κάποιος προτιμάει να πάρει τον αριθμό του μεμονωμένα από τη διοργάνωση και όχι με τον παραπάνω τρόπο, θα πρέπει να μας το αναφέρει ώστε να πούμε στη διοργάνωση να μη βάλει τον αριθμό του στο κουτί, αλλά να τον έχει στη γραμματεία στη Καλαμπάκα. Να ξέρει πάντως ότι λόγω των 1600 συμμετοχών που έχει ο αγώνας, ενδέχεται να καθυστερήσει στην ουρά μέχρι να παραλάβει τον αριθμό του, οπότε η λύση που ανφέραμε αρχικά, είναι πολύ προτιμότερη.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, η διοργάνωση θα έχει στα Τρίκαλα το πρωί της Κυριακής σε ένα κουτί τους αριθμούς και τα μπλουζάκια και για τους 6 αθλητές του Συλλόγου μας των 6χλμ. Συνεπώς θα πρέπει οι 6 αθλητές να πάνε στη γραμματεία των 6 χιλιομέτρων, για να παραλάβουν και να μοιραστούν το υλικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου